desproposicions

dimecres, de març 07, 2007

Dia rere dia.


Cada dia igual, cada dia el mateix.
No hi ha cosa que anul·li més que una rutina. Quin millor exemple que el mateix caminet que fem cada dia per "anar a" i "venir de". Aquells deu, vint, trenta minuts que no deixen cap petjada a la nostra memòria perquè com a molt, estaran farcits amb un cançó que estiguem escoltant, amb algú amb qui ens creuem, o fins i tot, amb aquell que ens envia un senyal (telepàtic?¿) per a que hi pensem.
Segut n'estic de que hi ha algun dia en el que trepitjem justament on ho varem fer el dia anterior. I es que crec en una rutina del subconscient que fa que ho fem involuntariament a mode de: "ves per aqui, que sempre ho fas i mai passa res".
Em proposo quelcom per tal de fer que aquests moments de transport agafin certa trascendència, perque cada moment del dia val la pena,i se n'ha de disfrutar. Que tal com anem amunt i avall, atrafegats, deu, vint, 30 minuts, son tota una joia.
Accepto propostes, i qualsevol cosa que em vingui a la ment, aqui pensa deixarla.
Salut, i poc aburriment per a tothom!

1 Comentaris:

Blogger Lobvorg va dir...

Hi ha qui conta les rajoles del terra i hi ha qui canta compulsivament cançons en anglès que no enten mentres la gent el mira com si estigués poseït. Si no fes com el mestre Lee "Be water my friend". Lo que fa el tabac...

PD. El Pablo (1) està intentant caçar una mosca sense gaire èxit i resulta força graciós.

(1) el pablo és un gos

dj. de març 08, 04:12:00 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Inici

a que sóc guai?